دریل شارژی
دریل شارژی ابزاری پرطرفدار در دنیای امروز است که نسبت به دریل های قدیمی بسیار جذاب تر و قابل حمل تر می باشد. این نوع دریل برای سوراخکاری در سطوح مختلف استفاده می شود و باز یا بسته کردن پیچ با آن، به آسان ترین شکل ممکن انجام می شود.
دریل شارژی به دلیل کاربردهای گسترده خود، امروزه در بیشتر منازل و کارگاه های کوچک دیده می شود. اگر از دریل های شارژی بیش از حد استفاده کنید، ممکن است دچار خرابی شده و دیگر عملکرد اولیه خود را نداشته باشند. در این هنگام می توانید از تکنسین های تولز سرویس کمک بگیرید. کارشناسان ما با داشتن تجربه و تخصص بالا در این زمینه، تعمیر و سرویس کاری این محصول را با بالاترین کیفیت و در کمترین زمان ممکن انجام می دهند
کاربرد دریل شارژی در مصارف مختلف
مهم ترین کاربرد دریل شارژی در مناطقی است که دسترسی به برق شهری سخت یا ناممکن است. همانطور که می دانید سایر دریل ها برای روشن شدن باید به برق شهری متصل شوند؛ اما این نوع دریل قابلیت شارژ داشته و بدون نیاز به برق شهری روشن می شود. انرژی مورد نیاز برای روشن شدن دریل شارژی از باتری تعبیه شده درون آن تأمین می شود.
این محصول ابزاری قدرتمند است که برای سوراخ کردن بتن، چوب، فلزات و… مورد استفاده قرار می گیرند. علاوه براین برای باز و بسته کردن پیچ ها با اندازه های مختلف، استفاده می شوند؛ از همین رو در بسیاری از مصارف صنعتی، خانگی و ساختمانی به کار می روند.
مهم ترین ویژگی ها و مشخصات فنی دریل شارژی
دریل های شارژی در سرعت های مختلفی به بازار عرضه شده اند و معمولاً سرعت آن ها در بازه بین 300 تا 1400 دور در دقیقه متغیر است. دریل های شارژی قدرتمند دارای گیربکس دو حالته هستند؛ یعنی در دو حالت سرعتی کار می کنند که با میزان فشار به پدال دور دریل تغییر می کند.
ولتاژ دریل های شارژی نیز بر اساس مدل و کاربرد آن متغیر است. به عنوان مثال اگر دریل شارژی را برای مصارف خانگی می خواهید، باید دریلی با ولتاژ 12 تا 16 ولت را خریداری کنید، اما اگر دریل را برای مصارف کارگاهی و صنعتی لازم دارید، دریل هایی با ولتاژ 16 تا 26 ولت برای شما بهترین گزینه هستند.
اجزای تشکیل دهنده دریل شارژی
دریل شارژی عملکرد خود را با استفاده از هماهنگی اجزای مختلف انجام می دهد؛ بنابراین بهتر است با این اجزا و عملکرد آن ها آشنا باشید:
باتری
دریل های شارژی بدون نیاز به برق شهری کار می کنند و در ساختار آن ها از باتری های قابل شارژ استفاده می شود. در حال حاضر از 3 نوع باتری نیکل-کادمیم (NiCd)، نیکل-فلز هیدرید (NiMH) و لیتیوم-یون (Li-ion) برای تولید دریل شارژی استفاده می کنند.
سه نظام
سه نظام یکی از مهم ترین اجزا در تمام دریل ها است. سه نظام ها نیز در دو نوع آچاری و اتوماتیک وجود دارند که در بیشتر دریل های شارژی از نوع اتوماتیک آن استفاده می شود. این قطعه به منظور ارتباط بین مته و دریل به کار می رود.
کلید راستگرد چپگرد
کلید راستگرد چپگرد همانطور که از نام آن مشخص است برای انتخاب عملکرد دستگاه به سمت راست یا چپ در دریل شارژی به کار رفته است. این کلید امکان استفاده از دریل را به عنوان یک پیچ گوشتی شارژی فراهم کرده و سبب راحتی کاربران می شود.
کلید روشن و خاموش
کلید روشن و خاموش در دریل های شارژی در دو نوع الکترونیکی و مکانیکی موجود است که علاوه بر خاموش و روشن کردن دستگاه، برای افزایش یا کاهش سرعت چرخش نیز استفاده می شود. در کلیدهای الکترونیکی هرچه کلید یا ماشه را بیشتر فشار دهید، سرعت چرخش بیشتر می شود و برعکس اگر ماشه را کمتر فشار دهید، سرعت آن کمتر می شود.
شفت و مته
مته قسمت متغیر دریل است و بسته به نوع سطحی که قرار است عملیات سوراخکاری در آن انجام شود، انتخاب می شود. اگر دریل شارژی برای قابلیت پیچ گوشتی آن می خرید، نیز گزینه های بسیار زیادی در خصوص مته پیچ گوشتی به بازار عرضه شده است. شفت بخش برجسته مته محسوب می شود که موتور و سه نظام را نگه می دارد.
دسته نگهدارنده
دسته نگهدارنده کاربردی ترین بخش دریل شارژی است که برای کنترل بیشتر کاربر روی دریل تعبیه شده است. این دسته ها روکشی از جنس لاستیکی و ضد لغزش دارند تا به ثابت نگه داشتن دریل در زمان سوراخکاری کمک کند.
راهنمای نگهداری و سرویس دریل شارژی
اگر نحوه نگهداری از دریل شارژی را بدانید، دستگاه شما کارایی و طول عمر بیشتری خواهد داشت. نکات نگهداری از دریل شارژی بسیار ساده هستند و توسط تمام افراد قابل انجام می باشد. مهم ترین این نکات به شرح زیر است:
- دریل شارژی را پس از اتمام عملیات سوراخکاری در محفظه مخصوص خود بگذارید تا از ورود گرد و غبار به داخل دستگاه جلوگیری شود.
- مکان نگهداری دریل شارژی باید کاملاً خشک و عاری از رطوبت باشد.
- برای تمیز کردن دریل شارژی، از محلول های اسیدی استفاده نکنید.
- دریل شارژی را از گرما دور نگه دارید.
- برای شارژ کردن باتری دریل، از شارژرهای مخصوص دستگاه استفاده کنید.
- روغن کاری مته دریل را به صورت منظم انجام دهید.
- اگر دستگاه شما دچار مشکل شده است، از تعمیر خودسرانه آن جلوگیری کرده و دریل را در اولین فرصت به تکنسین های متخصص نشان دهید.
تولز سرویس؛ ارائه دهنده خدمات جامع تعمیر و نگهداری از دریل شارژی
تولز سرویس با دارا بودن تکنسین های مجرب و آموزش دیده و با مهارت بالا در این زمینه، تمامی عیوب و اشکالات دریل شارژی را با مهارت بسیار زیادی برطرف می کند تا به جز هزینه تعمیر، هیچ هزینه اضافی دیگری به شما تحمیل نشود.
کارشناسان ما تعمیر دریل شارژی و سایر انواع دریل های موجود در بازار را از هر برندی که باشد، انجام می دهند. علاوه بر این تمامی راهنمایی های لازم در خصوص نگهداری و سرویس دوره ای این ابزار را در اختیار شما قرار می دهند تا با رعایت آن ها، بتوانید حداکثر استفاده را از دریل شارژی داشته باشید. شما عزیزان می توانید همین الان با کارشناسان ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان آن ها بهره مند شوید.